VIRTUALNO-INTERAKTIVNA MAPA BIH

Internet usluge “DavidAS”, Prnjavor

Izrada web stranica, 3D Virtualne prezentacije, izrada loga…

Podaci o firmi

Prijedor OSNOVNE INFORMACIJE
Naziv firme: U.R. DavidAS s.p.
Ime vlasnika: Tihomir Gamber
Adresa: Veljka Milankovića 11
Mjesto: Prnjavor
Opština: 78430 Prnjavor
Mob: +387 65/ 883-935
+387 65/ 989-624
E-mail: [email protected]
Web adresa: www.websitetim.com

O nama

Bavimo se izradom web stranica, 3D virtualnih prezentacija, grafičkim dizajnom, izrade loga i dr. Izrada web prezentacija, kakvu mi nudimo, Vama će obezbijediti kvalitetnu i pregledanu web stranicu, sa više funkcionalnosti i sve to po  vrlo pristupačnoj cijeni.

Takođe se bavimo fotografisanjem, video reklamama, video klipovima i drugim uslugama iz multimedije. Naša specijalnost je da izradimo neobičnu web stranicu u kojoj će vaš lokal biti predstavljen na jedan potpuno nov i moderan način. A to je da vaš lokal bude u 3D virtualnoj panorami.

Mi smo tu da Vam pomognemo i izađemo u susret u kreiranju najefikasnije strukture web prezentacije, u skladu sa tematikom projekta, njihovo naknadno održavanje i ažuriranje. Razradićemo Vaše ideje, dati Vam sugestije, savjete i objasniti svaku nedoumicu sa online projektom. Po vašoj želji vršimo i redizajn postojećih i njihovo integrisanje u okviru vaših potreba.

Vođenje posla nikada nije lako, ali izrada efektnog web sajta može često činiti razliku koja povećava prodaju i poboljšava komunikaciju sa potrošačima.

Naš cilj je da pružimo najbolje i najkvalitetnije internet (online) usluge, i da naši klijenti unapređuju svoje poslovanje uz našu pomoć.

Ponuda i usluge

Naša kompletna internet usluga je:

  • Izrada sajta i WEB dizajn
  • SEO optimizacija i WEB marketing
  • Domen i hosting
  • Fotografisanje i obrada slika
  • Video reklama i video klipovi
  • Grafički dizajn, LOGO…
  • Panorama i virtualna prezentacija

Galerija

Lokacija

Internet Usluge 'Davidas', Prnjavor

loading map - please wait...

Internet Usluge \'Davidas\', Prnjavor 44.869945, 17.663054 Izrada web stranica, 3D Virtual Veljka Milankovića 11 Tel: 065/ 883-935 Mob: 065/ 989-624 E-mail: [email protected] www.websitetim.com

Radni2

Radni4

Radni7

Radni5

Radni3

Radni1

Radni6

Radni