VIRTUALNO-INTERAKTIVNA MAPA BIH

Klimacentar Sarajevo, servis i popravka auto klima

Servis specijalizovan za nabavku, ugradnju, održavanje i servisiranje auto klima

Podaci o firmi

 03 OSNOVNE INFORMACIJE
Naziv firme: Klimacentar d.o.o.
Ime vlasnika: Šabić Kemal i Bašalija Mualem-Ćelo
Adresa: 13. juni bb (Aerodromska)
Mjesto: Butmir
Opština: 71210 Ilidža
Telefon: +387 33/ 680-200
Fax: +387 33/ 680-100
Mob: +387 61/ 186-558 Kemo
+387 61/ 929-929 Ćelo
E-mail: [email protected]
Web adresa: www.klimacentar.ba

 

O nama

KLIMACENTAR d.o.o. je servis specijalizovan za nabavku, ugradnju, održavanje i servisiranje auto klima putničkih i rashladnih sistema na dostavnim vozilima i mini busevima. Servis je počeo sa radom 2002. godine na Butmiru-Ilidža-Sarajevo. Osnivači servisa su Šabić Kemal i Bašalija Mualem-Ćelo. Servis je od početka svog rada svojim odnosom i kvalitetom usluge stekao povjerenje i naklonost svojih mušterija. Ubrzo je izrastao u jedan od najboljih auto-klima servisa u regiji.

Svi zaposleni u KLIMACENTAR servisu se prema svakom automobilu odnosimo sa odgovornošću i pažnjom kao da je naš. Deset godina iskustva, kadrovi specijalizovani u inostranstvu sa licencama i sertifikatima za rad i na vozilima pod garancijom, kvalitetna oprema za dijagnostiku, kontrolu i testiranje, specijalni alati i zaliha originalnih rezervnih dijelova, garancija su kvaliteta i brze usluge. Sedmično servisiramo u prosjesku oko 100 vozila. Koristimo svaku priliku da se kvalitetom usluge izdvojimo u pozitivnom smislu od drugih auto servisa. Svaki zaposleni ima svoja zaduženja i maksimalno se trudi da ih do kraja ispuni. Serviseri koji rade na Vašem automobilu će odgovoriti na svako pitanje koje im postavite i iskoristiti svaku dodatnu informaciju koju im pružite o stanju vozila.

Ali nemojte nam vjerovati na riječ, posijetite nas i uvjerite se u kvalitet naše usluge. Raspitajte se, naći ćete samo zadovoljne mušterije. Sa zadovoljstvom očekujemo Vašu posjetu i priliku da servisiramo Vaš automobil.

Popravku Vašeg automobila možete sačekati u prijatnom ambijentu našeg kafića.

Ponuda i usluge

USLUGE

 • Redovan servis i popravka auto klima
  Malo vlasnika automobila zna kako funkcijoniše klima uređaj na vozilu, međutim to je manje važno. Puno važnije bi bilo da Vi kao vlasnik vozila znate kako i kada se klima uređaj redovito servisira. Iz našeg iskustva i kontakta sa strankama došli smo do činjenice da veoma mali broj ljudi zna kada i kako se klima uređaj servisira. Najčešće se u servis odlazi kada klima uređaj prestane raditi, a tada je sasvim sigurno u pitanju ozbiljan kvar i ulaganja.Redovni servis klime se treba raditi svake dvije godine ili na pređenih 50.000 km.
 • Prodaja i ugradnja dijelova za klimu (novih i polovnih)
  Klimacentar nudi usluge prodaje i ugradnje svih vrsta dijelova (novih i polovnih) za auto klima uređaje.Kompresori – novi, remontovani ili kompletan remont vašeg kompresora, Ležajevi, Semerinzi, Gumice, Remenice, Ventili, Kondenzatori – novi ili varenje usljed mehaničkog oštećenja, Isparivači, Cijevi i crijeva – izrada crijeva sa konektorima i varenje aluminijumskih cijevi, Sušači gasa (filteri-sušači), Presostati, Termo ekspanzioni ventili…
 • Kompjuterska auto dijagnostika
  Svi novi modeli automobila su danas nezamislivi bez digitalne tehnologije, mikroprocesora, računara… U našem servisu smo potpuno opremljeni sa najkvalitetnijim uređajima za kompjutersku auto dijagnostiku.
 • Ugradnja klime – varenje aluminijskih hladnjaka
  Nudimo Vam i kompletne klima uređaje spremene za ugradnju u vozila i rezervne dijelove za servisiranje auto klima. Važno je napomenuti da su klima uređaji namenjeni svim vrstama i tipovima vozila…
 • Reparacija klima – kompresora
 • BESPLATNA KONTROLA I DIJAGNOSTIKA

Galerija

Lokacija

Klimacentar, Ilidža

loading map - please wait...

Klimacentar, Ilidža 43.818605, 18.332534 Servis za nabavku, ugradnju, održavanje i servisiranje auta klima 13.Juni bb (Aerodromska) Tel: 033/ 680-200 E-mail: [email protected] www.klimacentar.ba

Virtual 360°

Komentariši

Radni2

Radni4

Radni7

Radni5

Radni3

Radni1

Radni6

Radni