VIRTUALNO-INTERAKTIVNA MAPA BIH

Proizvodnja i prodaja metalni proizvoda “ELTT”

Izvođenje radova elektro i vodovodni instalacija

Podaci o firmi

SLIKA21 OSNOVNE INFORMACIJE
Naziv firme: ELTT d.o.o.
Ime vlasnika:
Adresa: Banjalučka bb
Mjesto: Prnjavor
Opština: 78430 Prnjavor
Telefon: +387 51/ 648-316
+387 51/ 648-440
Fax: +3387 51/648-316
E-mail: [email protected]
Web adresa: www.elttdoo.com

O nama

ELTT d.o.o. je proizvodno, trgovačko i uslužno preduzeće koje posjeduje licence za izvođenje elektro instalacija za slabe i jake struje, instalacija spoljašnjeg i unutrašnjeg vodovoda i kanalizacije. U procesu smo sertifikacije standarda ISO 9001-2008.

Sve naše proizvode izrađujemo savremenim mašinama sa minimalnim učešćem radne snage od HV, Inox i pocinčanih limova različite debljine koji ispunjavaju propisane uslove kvaliteta i provjerenog su kvaliteta. Završna obrada svih naših proizvoda vrši se cinkanjem ili elektrostatičkim farbanjem (plastifikacija) nakon čega svi proizvodi prolaze kroz ispitivanje i završnu kontrolu.

Pretežna djelatnost preduzeća je izrada (izgradnja) instalacija slabe i jake struje, instalacija spoljašnjeg i unutrašnjeg vodovoda i kanalizacije. Sve radove u ovoj oblasti izvodi kvalifikovana radna snaga uz nadzor visoko obrazovanih kadrova. Za ugradnju isključivo koristimo robe i materijale provjerenog kvaliteta i porijekla koje posjeduje propisane garancije. Na sve izvedene radove i naše proizvode preduzeće daje garanciju.

Ponuda i usluge

Proizvodnja

  • Proizvodnja svih vrsta i namjena elektro ormara, tipskih i na zahtjev naručioca
  • te ormara za hidrante
  • centralno grijanje
  • gardarobne
  • arhivske
  • kao i ormare za lovačko naoružanje
  • vodomjere te druge vrste ormara različite namjene.

Svi naši proizvodi su izrađeni savremenim mašinama sa minimalnim učešćem radne snage od HV, Inox i pocinčanih limova različite debljine koji ispunjavaju propisane uslove kvaliteta i provjerenog su kvaliteta. Završna obrada svih naših proizvoda vrši se cinkanjem ili elektrostatičkim farbanjem (plastifikacija) nakon čega svi proizvodi prolaze kroz ispitivanje i završnu kontrolu.

Zasdnje 3 godine izrađujemo i montiramo plastenike za poljoprivrednike. Od mašina i uređaja posjedujemo: apkant presu i hidraulične makaze za lim “BAJKAL” Turska, CNC probijačicu, “TRUMPF” Njemačka, Liniju za plastifikaciju “GEMA” Švajcarska, kao i veliki broj MIG-MAG aparata za zavarivanje, kao i mašina za savijanje cijevi i profila.

Posjedujemo liniju za proizvodnju PVC i ALU stolarije, kao i izradu IZO stakla.

Posjedujemo preko 1400 m2 proizvodnih hala, a imamo i mogućnost daljeg proširenja, pošto posjedujemo preko 11000 m2 zemljišta idealno za nove poslovne objekte.

Galerija

Lokacija

ELTT d.o.o., Prnjavor

loading map - please wait...

ELTT d.o.o., Prnjavor 44.867954, 17.645116 Proizvodnja metalnih proizvoda Banjalučka bb Tel: 051/ 648-316; 051/648-440 E-mail: [email protected] www.elttdoo.com

Radni2

Radni4

Radni7

Radni5

Radni3

Radni1

Radni6

Radni